Qooder centrum het Gooi

Qooder Centrum het Gooi

Bosch Car Service Paul's Garage in Hilversum vindt het haar taak uw mobiliteit up-to-date te houden. Dat doen we met voorlichting en met het beste onderhoud.

Nieuw initiatief

En we doen dat met het ontplooien van nieuwe initiatieven. Zoals onze exclusieve samenwerking tussen Bosch Car Service en Qooder Nederland. Het Zwitserse merk Qooder maakt moderne, stoere motorscooters met 3 of met 4 wielen. Die rijdt u gewoon met uw autorijbewijs (mits gehaald vóór 19-1-2013).

Bosch Car Service Paul's Garage in Hilversum is dealer van Qooder. Bij ons kunt u de Qooders bekijken en proefrijden.

Flexibele mobiliteit

Qooder combineert het gevoel van motor en auto: de touch of freedom met de wind in je gezicht en de wendbaarheid van de motor en de stabiliteit en het rijgemak van de auto. Een Qooder parkeer je bovendien heel gemakkelijk én hij brengt je vlot tussen de file door. Met één rijbewijs kunt u flexibel kiezen tussen auto en Qooder. Voor werk en vrije tijd. Als dat uw mobiliteit niet vergroot!

 

Bosch Car Service Paul's Garage wil dat u kunt kiezen om op slimme wijze actief te kunnen bijdragen aan minder verkeersdruk en een lagere CO2-footprint. Terwijl u dankzij het probleemloze rijgedrag van de Qooder extra fun beleeft. Het is aan u.

Kom de modellen van Qooder alvast bij ons bekijken!

 

Wilde je altijd al motorrijden, maar ontbrak het motorrijbewijs nog steeds? Geen nood, met Qooder maak je jouw dromen waar. Op onze motorscooters rijd je namelijk gewoon met je autorijbewijs! *
Als Bosch Car Service autobedrijf zijn wij door onze exclusieve samenwerking Qooder-dealer voor de Hilversum. Vraag ons alles over deze magnifieke machines.

 

Geen motorrijbewijs?

Je kunt vanaf nu ’s ochtends voor naar werk kiezen wat beter lukt vandaag: de Qooder of de auto. Staat de dagelijkse file er weer? Was je altijd jaloers op die motorrijders die simpel tussen de file door laveren? Maar heb je geen motorrijbewijs? Dat lost Qooder voor je op!

Gewoon met je autorijbewijs

Elke Qooder motorscooter – met 3 of met 4 wielen – rijd je met je autorijbewijs! * Naar je werk, naar afspraken, noem maar op. Met de Qooder heb je geen beperkingen van deur tot deur.

Nieuwsgierig? Kom kijken en maak een proefrit!

qooder

Fun in je vrijetijd

Of wil je lekker toeren op je vrije dag of een ontspannen tochtje maken? De Qooder staat uitnodigend voor je klaar. Kies uit twee versies: met 3 wielen of – nog stabieler en cooler – met 4 wielen.

Comfortabel, veilig en soepel motorrijden met je autorijbewijs

Qooder: dat is slimme mobiliteit op drie of vier wielen.
Beleef de vrijheid en het soepele bochtenwerk van de motor inclusief het gemak en de stabiliteit van de auto. Qooder maakt unieke voertuigen met kantelbare wielen, geschikt voor de korte afstand (woon-werk) of dagelijks kilometervreten en voor weekend trips.

qooders

Kijk hier voor de modellen en technische informatie. Beleef jouw nieuwe Qooder alvast een beetje – je rijdt er sneller op weg dan je denkt (letterlijk en figuurlijk!) – of bekijk de modellen voor volgend jaar.

Zakelijk rijden

Kom gewoon langs en geniet tijdens je proefrit van de ervaring van Qooderrijden. Bespreken we daarna de zakelijke opties. Je zult versteld staan!
 

Qooder van de zaak

Een ‘Qooder van de zaak’ heb je sneller in huis dan je denkt. Afhankelijk van type en kleur zou het kunnen dat je de volgende dag al kunt rijden. Hoe cool is dat?

Klik hier voor het modellenoverzicht

babyblauw
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen