onderhoud en repartaties

Voorkom onnodige reparaties! Laat uw auto regelmatig onderhouden

Met goed en regelmatig onderhoud van uw auto voorkomt u onverwachte pech en reparaties. Bij Bosch Car Service Paul's Garage in Hilversum kunnen we onderhoud uitvoeren aan elk merk auto, met behoud van de fabrieksgarantie.

Waarom is auto onderhoud belangrijk?

Niets is zo vervelend als u met de auto plotseling langs de weg staat. Het onderhouden van uw auto is daarom heel belangrijk. Sommige dingen kunt u zelf doen en andere werkzaamheden kunt u het beste aan ons overlaten.  

Tijdens onderhoud kunnen wij goed signaleren ‘wat eraan zit te komen’. Alle zaken worden nagelopen, zoals de remmen, ophanging en diverse vloeistoffen. Ook wordt de motorolie ververst en het bijbehorende filter vervangen.

Wanneer moet ik mijn auto onderhouden?

Normaal gesproken hebben auto’s elke 10.000 of 15.000 kilometer een onderhoudsbeurt nodig. Als u minder per jaar rijdt dan is het verstandig om de auto elk jaar te laten controleren.
 

Onderhoudstip van Bosch Car Service Paul's Garage!

Combineer je APK met een onderhoudsbeurt! Tijdens de onderhoudsbeurt komen soms gebreken aan het licht, die wij dan direct voor je herstellen. 

Auto reparatie

Als uw auto u in de steek laat of als u een ongeval hebt gehad, is het laatste wat u nodig hebt een reparatieservice die het gevoel van onbehagen en angst nog versterkt. Dan wilt u een partner die een accurate diagnose stelt, een eerlijke offerte opmaakt en uw auto betrouwbaar herstelt, allemaal stipt uitgevoerd zodat u zo snel mogelijk weer op weg kunt. Dat is precies wat u krijgt bij ons Bosch Car Service Paul's Garage krijgt, de autoreparatiepartner bij uitstek.

Wat kunt u zelf doen?

U kunt zelf ook de auto controleren op de volgende punten:

  • De bandenspanning en het bandenprofiel, deze moeten meer dan 1,6 mm profiel hebben
  • De auto verlichting en de waarschuwingslampjes
  • De vloeistoffen
  • De ruitenwissers
Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen