Monteur of Leerling monteur

Ben jij de Monteur of leerling monteur die bij Bosch Car Service in Hilversum wil werken? En wil je jouw passie voor autotechniek delen met collega’s?

Wat ga je doen?

Als Automonteur bij Paul’s Garage werk je samen in een hecht team in een veilige werkomgeving met goed gereedschap. Met jouw vakkundige oplossing voor ieder probleem maak je een enorme impact op de klant. Hun waardering is waar jij het voor doet.

Nieuwsgierig of monteur zijn bij Bosch Car Service ook iets voor jou is? Praat eens met een van onze gepassioneerde monteurs. Zij vertellen je meer over welke storingen ze tegenkomen en hoe ze deze oplossen, over hun klantgerichtheid en gedrevenheid om alle auto’s weer op de weg te krijgen. Kom ook verder, loop gerust eens binnen om een indruk te krijgen van de werkplaats en zo kan je wellicht gelijk jouw toekomstige collega’s ontmoeten.

Wie ben jij?

Net als onze andere monteurs, wil jij er ook alles aan doen om die klant tevreden te krijgen. Je werkt snel en nauwkeurig en bent uitstekend in staat de problemen op tafel te krijgen. Werkt graag samen met gedreven collega’s.

Daarnaast:

• heb je een afgeronde MBO opleiding autotechnicus en ben je gediplomeerd 1e automonteur;

• ben je al enige jaren werkzaam binnen de auto wereld en heb je enkele jaren ervaring als automonteur;

• ben je APK keurmeester of ben je bereid om de certificering te behalen;

• voor de leerling geldt dat je gestart bent met je opleiding tot monteur via het BBL traject.

Wat kun je van ons verwachten?

• we volgen de CAO, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie;

• aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en groei door trainingen en opleidingen;

• Werken binnen een universele garage formule;

• Werken voor de meeste leasemaatschappijen.

Wil jij als Monteur meebouwen aan de toekomst van onze Groep? Kom ook en solliciteer direct!

Wie zijn wij?

Bosch Car Service Paul’s Garage maakt onderdeel uit van een groep mobiliteitsbedrijven in Hilversum. De groep bestaat uit Bosch Car Service Paul’s Garage, Autoschadecentrum Hilversum, Qooder Centrum het Gooi en van Hunnik motoren en scooters. Je kunt informatie vinden over de groep via de diverse websites.

Met ons samen kies je voor een carrière binnen Paul’s Garage en dus voor stabiliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

Enthousiast geworden?

Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV en solliciteer! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Marcel van der Helm via 035-6288966 of via info@paulsgarage.nl.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen